CAMERA DETECTOR - Nyhed!

Camera Detector - Nyhed!

Intet kamera kan gemme sig for denne super professionelle Camera Detector, som er et af de nyeste og bedste spy gadgets på market i dag.

Camera Detector kan spore enhver kamera-linse på et trådløst eller ikke trådløst kamera på 5 meters afstand!

Camera Detector har en LED lys der scanner området for kameralinser op til 5 meter hvor du står. Skjulte kameraer bliver hurtigt afsløret og lyser op med et meget klart rødt lys når du kigger ind i linsen på Camera Detector.

Camera Detector afsløre alle typer af kamera, inklusiv små spionkamera og kameraer skjult i produkter så som ure, røgalarmer, radioer m.m.

Camera Detector er et ”must-have” værktøj for alle der ønsker at være sikre på at du ikke bliver overvåget og filmet, f.eks. omklædningsrum, arbejdspladsen, mødelokaler, og solcenteret.

Det kræver ingen speciel teknisk erfaring at benytte Camera Detector.


Leveringstid:
Udsolgt, leveres indenfor 27 dage

Forudbestil
Antal:   
Pris: DKK 399,00
(Gratis dag-til-dag levering)
Alle priser er inkl. dansk moms.

Relevante produkter
Aflytning 100 meter
Denne kraftige aflytningsforstærker gør dig i stand til, at kunne aflytte samtaler på gaden op til 100 meter, fra hvor du står. Hvem vil ikke kunne overhøre en samtale hos naboen, eller en samtale mellem badegæsterne på stranden, på fodboldbanen m.m.
Pris: DKK 1.599,00 (Gratis dag-til-dag levering)
Varen er udsolgt
Bamsen er indbygget med et af verdens mindste mikro farvekameraer inkl. mikrofon.
Pris: DKK 2.499,00 (Gratis dag-til-dag levering)
Denne hårlak har et hemmeligt rum i bunden der giver dig mulighed for at skjule penge, smykker m.m. når du ikke er hjemme eller når du er på ferie. TIL KVINDEN DER HAR ALT!
Pris: DKK 249,00 (Gratis dag-til-dag levering)
Varen er udsolgt
Tilmeld
Frameld