Spøg og Skæmt - Alt i Spøg og skæmt hos BimBamBanana

Spøg og skæmt

Spøg og skæmt hos Bimbambanana.dk.

En af de største internet butikker der sælger spøg og skæmt er Bimbambanana.dk. Hos Bimbambanana.dk. findes et rigtig sjovt udvalg indenfor de nyeste spøg & skæmt gadgets, skøre gaver og fantastiske julegaver.

Spøg og Skæmt gaven til festløven

Vores Svigermor Drøm Tænder er et hit til enhver festlig lejlighed. De er udført i det bedste materiale og du vil skabe så meget sjov omkring dig, når du tager gebisset i munden - intet øje vil være tørt! De forandrer fuldstændigt dit ansigtsudtryk til det glade vanvid, og alle vil more sig over det. En rigtig sjov Spøg & Skæmt gave.

Spøg og Skæmt gaven til golf spilleren

En af de sjoveste Spøg og Skæmt golf gave er produktet Fanatic Golf, som er en toiletmåtte udformet som en golf green, og så følger der bold og golfkølle med i pakken. Et Kæmpe hit. Nu er chancen for altid at tænke og spille golf skabt.

Spøg og Skæmt gaver til Sudoku fan

En af de sjoveste Spøg og Skæmt gaver er Sudoku Toiletpapir. Nu kan du gøre 2 ting på en gang og udnytte begge ender på samme tid. Årets spøg og skæmt gave hit til Sudoku Spilleren der har alt.

Spøg og skæmt som julegave og mandelgave

Den sjove mandelgaven er bogen HÅNDVÆRKER ALLERGI. Bogen indeholder oplevelser vedrørende: Tilbud og aftaler, Mødetider, Oprydning, Pudsig adfærd, Varekøb, Arbejdstimer, Toilethygiejne og Pauser m.m. Den sjoveste spøg og skæmt DVD er Sankt Hans Bål på dit tv. Hvem kender ikke uvisheden hvert år, om det bliver godt vejr til Sankt Hans Aften. Nu kan alle gæsterne være indendørs i tørvejr og nyde Sankt Hans Bålet og høre Midsommervisen - med den nye DVD Sankt Hans Bål på dit TV. En af de sjoveste spøg og skæmt julegaver.

Gadgets leveres via Post Danmark