Massage - Velvære, afslappende og afstressende massage gadgets fra BimBamBanana

Massage

Velvære, afslappende og afstressende massage gadgets

Bimbambanana.dk er en af de største Internet butikker der sælger afstressende, afslappende og wellness massage gadgets. Hos Bimbambanana.dk. findes de mest afslappende og afstressende gadgets I verdenen. Det er de bedste gaver du kan give til den du holder af, en kollega, en ven eller familie.

Årets massage gave til kvinden der har alt

Face Massage er en af de nyeste wellness gadgets, og er helt fantastisk! Her kan du give dig selv den helt perfekte ansigtsmassage, så afstressende og afslappende, ren wellness. Face Massage får dine ansigtsmuskler til at slappe af, og giver dig et friskere og sundere udseende. Brug den i kombination med din dagcream eller natcream. Årets gave til kvinden der har alt.

Smart massage og funky design

Det nyeste indenfor afstressende massage er denne Funky Massage som har et super funky design og en sjov lyseffekt når du massere. Funky Massage produktet vil give dig nogle afslappende øjeblikke, som du ind imellem har brug for. Helt perfekt mod infiltrationer i skuldrene, nakken, armene og læggene.

Årets massage gave til manden der har alt Hovedbundsmassage

Hvem kunne ikke tænke sig en afslappende og afstressende hovedbundsmassage. Nu kan det lade sige gøre med denne fantastisk massage gadget. Produktet hedder Hovedbundsmassage, og er intet mindre end et vidunder! Hovedbundsmassage stimulere millioner af nerve-ender i din hovedbund. Efter en hård arbejdsdag kan du selv eller din kæreste stille og roligt massere din hovedbund med den elektriske HOVEDBUNDSMASSAGE, og du føler et fantastisk velvære og er 100% afslappende. Årets wellness gadget til manden der har alt.

Den afstressende og afslappende gave til den du holder af

Vil du give noget helt specielt i gave. Så er dette den sødeste, mest afslappende og behagelige gave gadget du kan give. Denne gave kan alle få glæde af. Produktet hedder Ryg Massage og er en lille håndholdt massage enhed der vibrerer. Den hjælper på anspændte muskler på ryggen, i nakken, på ømme skuldre, på trætte arme og benene. Ryg Massage er en afstressende gave til den du holder af.

Gadgets leveres via Post Danmark