Legetøj - Det bedste Legetøj fra BimBamBanana

Legetøj

Legetøj hos Bimbambanana.dk

Vi har et kæmpe udvalg af det nyeste legetøj til store og små. Bimbambanana.dk er en af de største internet butikker i verdenen der sælger det nyeste og skøreste legetøj, ekstremt sjovt legetøj, flyvende legetøj, fjernstyret legetøj, og drengerøvs legetøj til mænd og store drenge.

Ekstremt Sjovt Legetøj

Sumo Fun er spillet når ekstremt sjovt legetøj er bedst. Der skal to spillere til og hver har så en remote control, som styrer deres helt egen Sumo Bryder, og når en af dem får skubbet modstanderens Sumo Bryder udover spille måtten, er der en vinder af BORD SUMO. BORD SUMO er et kæmpe hit, og bliver til top underholdning på alle kontorer, arbejdspladser og skoler.

Flyvende legetøj - du tror ikke dine egne øjne

Den Flyvende UFO er det sjoveste flyvende legetøj vi længe har set. UFO´en kan få selv de mest garvede og seriøse voksne til at forvandle sig og sige "lad mig prøve" derefter er de solgt! Styres med infrarød lys via den trådløse pistol Den skaber stor opmærksomhed overalt.

Drengerøvs Legetøj

Drink & Drive Spillet, er et hylende sjovt drikkespil, og når drengerøvs legetøj er bedst. Årets gave til familien festløve.

Fjernstyret Legetøj når det er sjovest

Tanks Spillet er et sejt spil, med lydeffekter! Disse to små fjernstyrede tanks kan du have med på kontoret, skolen og alle fremtidige tvister afgøres på bordet eller gulvet! Du affyrer kanoner og rammer modstanderens tank, som derefter drejer rundt når den er ramt. Super cool legetøj til store og små.

Gadgets leveres via Post Danmark