Julegave - Se de bedste julegaver mandelgaver og raflegaver fra BimBamBanana

Julegave

Julegaver og mandelgaver hos Bimbambanana.dk

2007´s hottest julegaver og mandelgaver finder du hos Bimbambanana.dk Vi sender GRATIS til dig I hele Danmark. Har du brug for Julegave ideer så har vi et af verdens største udvalg af sjove julegaver, unikke julegaver, tekniske julegaver, julegave gadgets, legetøjs julegaver, designer julegaver, spøg og skæmt julegaver, julegaver til manden der har alt, og julegaver til kvinden der har alt, julegaver til børnene der har alt.

Årets bedste julegave

Årets bedste og mest solgte julegave i 2007 er DEN MOBILE HÆNGEKØJE. Nu kan det lade sig gøre at ligge og slappe af i en hængekøje nøjagtig hvor det passer dig på stranden, på altanen, i lejligheden, hvor som helst. Den er let og enkel at slå ud og slå sammen. Alle kan nu nyde deres specielle og idylliske sted og drømme sig væk I deres egen mobile hængekøje. Vi sender GRATIS dag-dag i hele Danmark. Årets bedste Julegave Hit i 2007 er Den Mobile Hængekøje.

Årets sjoveste julegave

Årets sjoveste julegave 2007 er Puslespil Vækkeuret. Dette er et vækkeur som ingen kan sove fra. Det vækker dig ved at fire puslebrikker popper op i luften og derefter er det din opgave at få samlet. Årets sjoveste julegave 2007. Vi sender GRATIS i hele Danmark.

Årets sjoveste mandelgave

Den mest solgte sjove mandelgave i 2007 DVD´en Sankt Hans Bål på dit TV. Hvem kender ikke uvisheden hvert år, om det bliver godt vejr til Sankt Hans Aften. Nu kan alle gæsterne være indendørs i tørvejr og nyde Sankt Hans Bålet og høre Midsommervisen - med den nye DVD Sankt Hans Bål på dit TV! Årets sjoveste mandelgave er Sankt Hans Bål på dit TV.

Årets sjoveste raflegave

LYSENDE SUGERØR er Årets Festligste Sugerør til store og små! Årets sjoveste raflegave er disse fantastiske sugerør.

Årets julegave til teenageren

Dette er årets julegave til teenageren. DEN TALENDE MAFIA SPAREBØSSE er ikke en helt almindelig sparebøsse. Den kan tale, og gør det hver gang du kommer penge i ryggen på ham. Sjoveste julegave til teenageren der skal spare lidt op.

Gadgets leveres via Post Danmark