Gadgets - Alle de nyeste Gadgets hos BimBamBanana

Gadgets

Gadgets nyheder fra bimbambanana.dk

De bedste og sjoveste gadgets finder du hos Bimbambanana.dk, og vi har et af verdens største udvalg af skøreste gadgets, drengerøvs gadgets, nyeste gadgets, sjoveste gadgets, spøg og skæmt gadgets, spion gadgets, wellness gadgets, USB gadgets, golf gadgets, firmagave gadgets og sjov gave gadgets.

Sjove og vanvittige gadgets

En af de nyeste og mest efterspurgte af de sjoveste gadgets er Puslespil Vækkeuret som er en af de bedste gadgets i verdenen. Når Puslespil Vækkeuret ringer, springer fire puslespil brikker op fra toppen af uret, og den eneste måde du kan slukke ringetonen på er ved at samle puslespillet. Bestemt en af de bedste og sjoveste gadgets der er på markedet.
Nyeste gadget på markedet er Den Syngende Elvis Kaffekop. Denne gadget kaffekop begynder at synge når du løfter den for at drikke, det er nok den skøreste og nyeste gadget vi har set i længere tid.

Golf gadgets er et sikkert hit!

Der findes mange sjove golf gadgets på markedet i dag, og en af dem er De Lysende Golfbolde, som er et hit hos alle golf gadget køberne. De Lysende Golfbolde skal bruges når solen er ved at gå ned og du gerne vil spille lidt længere, for med disse golf gadgets kan du se golfbolden i mørket, da bolden lyser når du har slået til den. En anden populær golf gadget er Radio Controlled Golf Bold som er en rigtig morsom golf gadget, hvor du kan drille din modstander ved at tage kontrollen over golfbolden og med din remote control styrer den udenom hullet når vedkommende putter, et af de golf gadgets der er et sikkert hit på banen.

Spøg og Skæmt gadgets er hylende sjove

En af årets sjoveste spøg og skæmt gadgets er Den Trådløse Pruttemaskine, som er helt fantastisk morsom og en ægte spøg og skæmt gadget klassiker. Brug denne fantastiske spøg og skæmt gadget på kontoret, til middagsselskabet, når du er i byen, kun fantasien sætter grænser.

Fest gadgets til årets sjoveste fester

Skal du holde fest så er disse fest gadgets et must. Confetti Event Surprise er et langt rør, og når du drejer på det springer et fyrværkeri af konfetti op til 10 meter. Denne fest gadget er en af de nyeste på markedet og helt ufarlig. Denne fest gadgets kan også fås som Rose Event Surprise hvor der springer kunstige rosenbladet med rosenduft op til 10 meter, og er en perfekt fest gadget til årets og livets fester som bryllup, julefester, fødselsdage, Valentines Dag, Nytårsfester, firmafester, Jubilæumsfester.

Wellness gadgets er den nyeste trend

En ny bølge af wellness gadgets er et kæmpe hit hos bimbambanana.dk, og her kan næves en af de mest eftertragtede wellness gadgets som f.e.ks. Hovedbundsmassage som er årets wellness gadget gave til den du holder af. Denne gadget er ikke mindre en et vidunder. Denne wellness Gadget stimulere alle dine neverspidser i hovedbunden og får dig til at slappe fuldstændigt af. Denne Hovedbundsmassage gadget er så fantastisk afstressende.

Spion gadgets er et kæmpe hit

Spion Brillen er et sikkert hit hos alle spion gadget fans. Med denne Spion Brille, kan du altid se hvad og hvem der er bag ved dig. En anden af vores populære spion gadgets er Bogen med Hemmeligt rum, som er et must-have gadget til alle spioner og agenter. I denne bog kan du gemme alle de smykker, penge og vigtige dokumenter ingen andre må få fingrene i. Dette er en ægte spion gadgets som du kender fra filmens verden!

Gadgets til manden der har alt

Prøv også gadget kuglepennen, lighteren eller bilnøglen hvor du får stød når du trykker på dem, det er drengerøvs gadget når det er bedst.
USB gadgets er så hotte lige nu. En af de cooleste USB gadgets på markedet er USB Terminator der passer på din computer. En rigtig USB gadget til manden der har alt.
Sjov gave gadgets, er den gadget du giver når gaven skal være uforglemmelig. SANKT HANS BÅL på DVD er en af de sjove gadgets som kun kan købes hos bimbambanana.dk og er en skør men helt uforglemmelig sjov gave gadget til manden eller kvinden der har alt!

Sjove og uforglemmelige firmagave gadgets

Det hotteste indenfor firmagave gadgets er Den Mobile Hængekøje, som er gadget gaven til medarbejderen der fortjener at kunne slappe af. Den Mobile Hængekøje kan medbringes overalt på stranden, i haven, i lejligheden. Lige der hvor du gerne vil slappe af med en god bog i hængekøjen. Når der tales om firmagave gadgets så er dette gaven no. 1!

Gadgets leveres via Post Danmark